Over ons

Welkom bij Frituur Kim, waar traditie en smaak samenkomen! Sinds 2012 leiden mijn man en ik, Kim, deze frituur met trots, waarbij ik de fakkel overneem van mijn ouders en voortbouw op wat zij hebben opgebouwd.

Samen met mijn man en dochter vormen we een enthousiast team in dit familiebedrijf, waar een informele sfeer heerst en iedereen zich thuis voelt.

Mijn man David is de stille kracht achter Frituur Kim, die alles achter de schermen regelt en bijdraagt aan een soepele werking. 

Met verdriet gedenken we mijn vader, Patrick, medeoprichter van de Frituur, die recent is overleden. Zijn onschatbare toewijding aan ons familiebedrijf blijft inspireren.

Ook willen we mijn moeder, Martine, erkennen voor haar onschatbare bijdrage aan het familiaire karakter van de frituur. Samen hebben ze een plek gecreëerd waar niet alleen eten wordt geserveerd, maar waar warmte en verbondenheid heersen.

Bij Frituur Kim verbinden we authentieke smaken met eigentijdse gastvrijheid. Geniet samen met ons van heerlijke gerechten en de gezellige sfeer die ons frituur kenmerken. Tot snel!

Wie zijn wij?

Maak kennis met het geweldige team van Frituur Kim! 

 Ontmoet mijn zus Ann, onze zakenvrouw met een hart voor frituuravonturen! Naast haar drukke zakenleven vind je haar ook vaak in de frituur, klaar om je met een glimlach te verwelkomen. (rechtse vrouw, 1ste foto)

Hier is Marilien, onze medische studente die niet alleen haar neus in de boeken steekt, maar ook in de frietjes! Ze voelt ondertussen al aan als een tweede dochter voor ons en brengt een extra dosis energie mee naar de frituur. (foto 2)

Op foto 3 zien we Amber, mijn eigen dochter, de dynamo achter de toonbank! Ze straalt net zoveel liefde uit voor de klanten als voor de heerlijke snacks die we serveren.

 Mieke, mijn andere ambitieuze zus, sluit de dag graag af met een lach terwijl ze in de frituur meehelpt. Haar toewijding maakt onze frituur ervaring compleet. (linkse vrouw, 1ste foto)

Bij Frituur Kim ben je niet alleen een klant, maar ook een deel van onze gezellige frituurfamilie. Kom langs en maak kennis met het team dat met passie en plezier jouw frituurmomenten onvergetelijk maakt! 🍟✨